Characters

Név: Ravenna Romana Wilson
Kor: 25 év
Róla röviden: A Wilson család adoptált lánya, aki dramaturgia szakon végzett egyetemen. Azonban mivel tapasztalat nélkül nehéz munkát találni, jelenleg a legjobb barátnője kávézójában dolgozik. Félénk és eléggé bizalmatlan, valamint hajlamos kegyetlenül őszinte lenni mindenkivel. Azonban hűséges a szeretteihez, barátai körében egy magabiztosabb és független személyiség. Melankóliája hajlamos arra, hogy eluralkodjon rajta, ilyenkor a szokásosnál is levertebb, valamint még a fű növésén is képes elgondolkozni.
Név: Thomas William Hiddleston
Kor: 33 év 
Róla röviden: Méltán híres britt színész, kinek karrierje a Bosszúállók c. film óta egyre csak szárnyal. Egy igazi régimódi lovag, tisztelettel van a nők felé, valamint mindent megtesz, hogy a világot jobb hellyé tegyen. Erősen feminista és az UNICEF kezdeményezéseit is támogatja teljes erőbedobással. Eléggé pörgős életmódot él, gyakran forgatásról forgatásra utazik, valamint a pletykák középpontjában is gyakran ott áll akarata ellenére is.
Név: Kelly Quinn
Kor: 26 év
Róla röviden: Ravenna legjobb barátnője, egy ír származású lány, aki London egyik, ha nem az egyetlen gótikus stílusú kávézójának a tulajdonosa.  Ösztönző és mindig tettre kész jellem, aki mindig ott áll a barátai mellet, ha szükség van rá. Tele van meglepetésekkel, amik néha bajt hoznak rá és Ravennára. Mindig benne van az érdekes és veszélyes dolgokban és elég kemény hozzá, hogy élve jöjjön ki mindegyikből, így mindig segít Jamesnek végre hajtani a terveit.
Név: James Richard Wilson ( Youtube-on alias UberHaxorNova)
Kor: 28 év
Róla röviden: Több mint 6 éve YouTuber, és erre büszke. Hangos és folyamatosan káromkodik, ennek ellenére azonban szívből törődik a barátaival, még ha úgy is tűnik, hogy ő "veri" őket  a legjobban. Egy igazi nagy szeretet medve, akinek könnyen elfogy a türelme, de ennek ellenére egy légynek sem tudna ártani. Ez nem vonatkozik a tárgyakra, mert azokat rendszeresen töri és zúzza. Jelenleg három haverjával a Cow Chop néven futó YouTube csatorna egyik megalkotója és "főszereplője".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A blogról való bármilyen jellegű lopás következményeket von maga után! || Mischief and Blood, Born Into Revolution