Fun corner

Ide olyan dolgok fognak kerülni, melyeket csak úgy jókedvből csinálok a bloghoz. Lehetnek ezek gifek, manipok, esetleg apró szösszenet novellák, vagy kimaradt "fejezetek". Itt minden random, így érdemes havonta benézni, hátha van itt friss. 
------------------------------------

 Érdekességek
Ravenna eredeti neve "Anivia" volt, még sok sok évvel ezelőtt, azonban ez később megváltozott, amikor a mostani FC-jét elkezdtem használni. Ekkor a neve "Ravenna Romana Karvia" lett, ugyanis egy Éhezők Viadalás szerepen kezdtem el úgynevezett OC-ként használni őt, és egyszerűen imádtam vele játszani. A történet mostani újra indulásával lett a neve Ravenna Wilson, hogy így könnyebben beletudjam írni a történetbe Jamest, aki már a kezdetektől fogva is benne lett volna a sztoriban. 
A történet címe is más volt, "In My Eyes" címen futott volna, és egy sokkal depresszívebb vonala lett volna, már az első fejezetben Kelly öngyilkossága lett volna az, amely a történet szálait elindítja. Később viszont dobtam az ötletet, mert tudtam, hogy másoknak talán tetszhet az egész, de én sosem voltam az ilyen blogok híve, még úgy is, hogy magam is sok ideig depresszióban szenvedtem. Egyszerűen nem akartam, hogy a karakteremnek is szenvednie kelljen. Másrészt, nem tartottam reálisnak se eléggé.
A történeteimben mindig van egy állati szereplő, és ez itt is jelen volt/lesz. A My Dear Ravenna előző futásán még egy Borgi kutya, Kukulkán vett részt a történetben, a mostaniban is egy hasonló eb fog majd megjelenni, akinek hasonlóan ilyen hosszú neve lesz. Azt, hogy mikor fut be lábacskáival viszont nem mondom meg.
Sokáig kerestem azt a zeneszámot, amely a blog hangulatát kellően tükrözi, miközben Ravenna és Tom kapcsolatának is "ritmust" ad. Végül meg is találtam a blog "hivatalos" főcím dalát: 
Kattintsatok a címre, ha megakarjátok hallgatni!
Mint tudjátok, a Cow Chop néven futó YouTube csatornának James egy oszlopos tagja. Azt viszont nem, hogy sok videó fejezetet inspirál/fog inspirálni. Így hát készüljetek fel nem egy meglepetésre!
Fejlécek
A blog ötlete már 2014 - ben megvolt, és meg is alakult akkor a blog, de nem sikerült sok figyelmet szentelnem neki, így egyedül is maradt, egészen késő 2015-ig, ugyanis akkor teljesen beindult....de nem jutottam tovább benne a harmadik fejezetnél. Ez a blog harmadik, hanem negyedik nekifutása, és az évek közti különbség jól meglátszódik a fejléceken is. Nem minden fejlécről van lementett képem sajnos, de igyekszem őket megtalálni. 

2014
Miközben kukázni kezdtem a régi "teszt" blogjaimat, sikerült rátalálnom erre a tüneményre itt. Anno a történetnek még az "In My Eyes" címet szántam, az azonban el lett tusolva, miután nem volt elég "brit" a cím. A fejlécen található jobb oldalon egy istenség is, ha megnézitek, ez Ravenna "régi" munkájára utal, régen Ravenna egy videó játékon ügyködött volna, így ezt próbáltam ezzel szimbolizálni. Most viszont olyan jó ötletnek tartom, hogy eltusoltam ezt is! Jobb Ravenna így, mitn úgy.


2014
Hát na anno annyit se értettem ehhez, mint most! Most is Gimp-et használok, mert a photoshophoz még mindig sík hülye vagyok, de őszintén, ennél pixelesebben nem tudta volna megoldani ezt a fejlécet a régi énem, az biztos. Pedig emlékszem is, hogy régen mennyire oda voltam érte. Igaz, az akkori blogger világ teljesen más volt, mint a mostani.

2015
Na ez már egy fokkal tűrhetőbben sikeredett, de ahogy látszik, a Ravenna karakterét alakító FC-vel most is megvolt a probléma, ugyanis nem lehet róla PNG képet találni sehol sem, érthető módon, hiszen nem hiresség. Tomot valahogy megoldottam, hogy viselhető legyen, és itt már elvolt töltve a G-EMIC, ami sokat segített (ez egy Gimphez letölthető király kis bővítmény). Ezt a fejlécet különösen szerettem, mert az egyik legkomolyabb fejléceim közé tartozott.

 2016

 Na, a változás itt  a légszembe tűnőbb. Nem tudom feltűnik-e, de ugyan azt a képet használtam Ravennához mint anno 15-ben, mert egyszerűen imádtam ezt a képét. Ez a fejléc is GIMP-el készült, egyedül a cím az, mely Photoshoppal van odabiggyesztve. Őszintén, ez az eddigi legjobb fejlécem, amit valaha is csináltam és büszke vagyok. 

Fan Art
A bloggal együtt jár az is, hogy néha kis fejlécek, borítók vagy hasonlók készülnek. Ezeket itt tekinthetitek meg, valamint ha ti akartok küldeni, akkor azt az e-mail címemre küldjétek el és kikerül. Az e-mail címemet a nevemre kattintva a chat-nél elérhetitek!

Könyvborító, amit a drága Abeth készített <3

Készítette: S.B Hawk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A blogról való bármilyen jellegű lopás következményeket von maga után! || Mischief and Blood, Born Into Revolution