Critiques

#1 Kritika:
Író: Lia Searson
Fantáziakuckó
Részlet:
"Fejléc:
Tetszik! Ezt sokkal-sokkal jobban eltaláltad, mint a másik blogodét, szóval nagyon megdicsérlek érte. Nagyon jól eltaláltad a színeket, a szürkéskék és a vörös kombinációja nagyon jó lett. A textúrák nem keltenek sem üres, sem zsúfolt hatást. Áttekinthető, kellemes a szemnek, remek! A betűtípusok is tetszenek, főleg az, ahogy variáltad a kettőt. Tökéletes!" A kritika további részéhez kattints ide!
#2 Kritika:
Író: Angelica Crusader
Részlet: 
Ami nagyon tetszik az a sablon. Nem az az agyonkódolt ( ami persze ugyanolyan szép tud lenni, csak ez így szolidabb), hanem egy egyszerű kódolású. A modulsor nagyon tetszik, ahogy a bejegyzés is. A menü nagyon jól el lett találva, ötletes. Ami nem igazán nyerte el a tetszésem az a fejléc. A karakterek szépen ki vannak vágva, a textúrák is jók, nem túl erőltetett, kellemes. A kritika további részéhez kattints ide!
#3 Kritika:
Író: Heather Cox
Flegma Pingvin *^*
Részlet:
Kellemes színek, szép fejléc. Egymáshoz passzoló színek, és hosszú fejezetek. Összességében egy szép blog, remek designnal. Reméljük,  a történet is ilyen jó lesz! De még mennyire az! Na jó, nem lövöm le a poént! A kritika további részéhez kattints ide!
#4 Kritika
Író: Sharmila Artmenson
Open Your... 
Részlet:
Kinézet: Egyszerűen fantasztikus. A fejléc gyönyörű. Látszik, hogy sokat dolgozott vele a szerkesztője, aki nem más volt, mint Ravenna. A színek nagyon is összeillenek, a képek nem pixelesek és nincsenek rosszl kivágva, valamint a textúra is illik mindehhez. A kritika további részéhez kattints ide!
#5 Kritika
Író: Lucia Summer
Íránytű
Részlet:
Már egyszer az őskorban láttam a blogodat, akkor is imádtam és most is. A fejléc annyira magával ragadó, hogy hú. Nem túlzok, ha azt mondom, ez az egyik legszebb blog, amit eddig láttam.
Ami nagyon bejött, hogy olyan karaktereket használsz rajta, akik egyáltalán nem sablonosak. És ez ma már ritka. A kritika további részéhez kattints ide!
#6 Kritika
Író: Ciara N. Malone
Skycraper Blogdesign
Részlet:
Cím: Elsőre kissé megszokatlan, viszont ahogy elgondolkoztam rajta, egyre jobban az vésődött a fejembe, hogy egy levélről fog szólni az egész történet, amit egy Ravenna nevezetű hölgynek címeznek. Már a címből kiderülhet, hogy egy érdekfeszítő történetről lesz szó a továbbiakban, s szívesen kezd hozzá az olvasó is. A kritika további részéhez kattints ide!
#7 Kritika 
Író: Szekeres Nóra (Alice R.)
Blueberries Blogdesign
Részlet:
Akkor kezdjük is a kritikát! Megnézegettem a régi fejléceid is, és azt kell, hogy mondjam nagyon sokat fejlődtél, és a weboldal jelenlegi fejléce:gyönyörű. Kellőképpen visszafogott és ez a visszafogottság nagyon passzol Ravenna jelleméhez. A képek nem pixelesek, szép a felbontásuk és az összemosást is egész jól megoldottad. Nem tömted tele textúrákkal, és mindenféle képpel, amit sajnos néha én is elkövetek, szóval hatalmas pluszpont! A kritika további részéhez kattints ide!
#8 Kritika
Író: Jia Wood
Szerintem...
Részlet:
Kinézet: Úgy gondolom, a kinézetről nincs mit írnom. Nekem nagyon tetszik: jól megválasztott színek, átlátható design. Amin talán javítanék, az a bejegyzés betűszíne. Valami sötétebbet sokkal kellemesebb lenne olvasni.:) A kritika további részéhez kattints ide!
#9 Kritika
Író: Nessa
Critiche di Nessa
Részlet:
A fejléc.: Kisebb, mint a megszokott, és ez nekem nagyon bejön - mindent szeretek, ami kilóg a sorból. A színei nagyon tetszenek, ezzel a párosítással sem találkoztam még sokszor. A háttér gyönyörűen van összerakva, a két alakot is szépen illesztetted be. Egyedül a cím, és azon belül is a Ravenna-felirat betűtípusa nem tetszik, bár ha jobban belegondolok, kézírásszerűnek kell lennie, hiszen mégiscsak egy levélbeli megszólításra hajaz. A kritika további részéhez kattints ide!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A blogról való bármilyen jellegű lopás következményeket von maga után! || Mischief and Blood, Born Into Revolution